Παπούα Νέα Γουινέα

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Παπούα Νέα Γουινέα

Ακίνητο προς πώληση στην Παπούα Νέα Γουινέα
Η Παπούα Νέα Γουινέα βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του Ειρηνικού και περιλαμβάνει την ανατολική περιοχή της Νέας Γουινέας και τα νησιά της. Χαρακτηρίζεται από μια τεράστια βιολογική και πολιτιστική ποικιλομορφία, φημίζεται για τις παραλίες και τους κοραλλιογενείς υφάλους.
Το Port Moresby είναι η πρωτεύουσα της πολιτείας και είναι επίσης η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη και το κύριο λιμάνι.
Τα ακίνητα προς πώληση στην Παπούα Νέα Γουινέα, το Port Moresby και άλλα αστικά κέντρα είναι ακριβά και αυτό αντικατοπτρίζεται επίσης στο υψηλό κόστος αγαθών και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, της χρησιμότητας και της ασφάλειας.
Επίσης, η προσβασιμότητα ακινήτων προς πώληση στην Παπούα Νέα Γουινέα είναι ένα συστημικό πρόβλημα που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τόσο ο κυβερνητικός όσο και ο ιδιωτικός τομέας.
Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2018 έδειξε ότι η αντιληπτή μη διαθεσιμότητα έχει αυξηθεί από το 2017, με το 87% των ερωτηθέντων που το πιστεύουν ή αγοράζουν ένα ακίνητο στην Παπούα Νέα Γουινέα μέτρια ή πολύ μη βιώσιμη (σε σχέση με το 85% το 2017).
Ενώ εκείνοι που πιστεύουν ότι η αγορά ενός ακινήτου προς πώληση στην Παπούα Νέα Γουινέα είναι βολική, έως και πολύ βολική, μειώθηκε κατά 14% σε 12%.
Η ανάθεση αυτής της αλλαγής είναι δύσκολη. Η αύξηση της αστικοποίησης, όσοι μετακινούνται από αγροτικές-αστικές περιοχές σε αναζήτηση εργασίας και άλλων ευκαιριών, είναι σίγουρα ένας παράγοντας που συμβάλλει.
Για άλλη μια φορά, οι περισσότεροι πιστεύουν τι ώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στην Παπούα Νέα Γουινέα, ωστόσο αυτό έχει μειωθεί ελαφρώς από 61% το 2017, 56% το 2018.

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB